Over ons

Historie

Poels-Janssen Logistics B.V.Ons bedrijf werd in 1995 opgericht. Het was destijds gevestigd in Meerlo. In die tijd werd met twee trekkers stukgoed naar Duitsland vervoerd voor een vaste klant.

Al snel vond uitbreiding plaats. Een jaar na de oprichting bestond ons wagenpark al uit 7 trekker/oplegger-combinaties. Tevens werd een op- en overslagloods in gebruik genomen van 1000 m2. Er werd stukgoed vervoerd voor diverse klanten. De nadruk van ons transport lag nog steeds op Duitsland.

In de jaren die volgden werden onze activiteiten en ook ons wagenpark langzaam uitgebreid.

Eind 1999 hadden we 13 trekkers met opleggers. Ons klantenbestand was flink gegroeid en we hadden een aantal “eigen” klanten. Naast het transport van stukgoederen gingen we ons toeleggen op geconditioneerd vervoer van bloemen/planten en groenten.

In 2002 werd Smits Transport in Horst overgenomen. Dit resulteerde in een flinke uitbreiding van het wagenpark. Bovendien kregen we 800 m2 extra loodsruimte ter beschikking. Vanaf die tijd zijn we ook gevestigd in Horst.

Op dit moment bestaat ons wagenpark uit ca. 35 trekkende eenheden. Ons getrokken materieel bestaat uit huif-, koel- en mega-opleggers en tautliners. Bovendien hebben we aantal combinaties, zowel kast (met laadklep) als huif.